vövven

min fina vovve som är så fiinnn så jag blir galen !

trötthet är underbart ?

Godkväll!

 

Sitter just i farmors kök och chillar. Är sjukt trött, tänkte gå till en godis affär och smälla i mig massor av godis. För fy sjuton vad sugen jag är. Men ingen ork har jag inte är att lämna huset. Har inte alls gjort så mycket sen vi kom hit vid halv fem. Bara ätit och kollat på tv. Tvingat min syster att kolla på natur filmer med mig. Fast hon behövde ju inte vara kvar och kolla men hon fick absolut inte byta kanal! Älskar natur filmer!!!

Älskar filmerna i Life serien och Animal planet serien !!!


Ska nog ta mig pyjamasen och krypa ner i sängen, har en egen säng här hos farmor. Så bra som ja sover i den sover jag aldrig. Spelar ingen roll om jag har sömnproblem här sover riktigt gött.

Eller ska nog göra mig en kopp te innan jag kryper till sängs, Godnatt!

 

Ser inte bara helt mongo ut, är trött och har plåster på hakan för jag på något sätt rev mig där så det rann skapligt med blod :(

On the way

Sitter just nu med familjen i bilen på väg upp v-rås :)! Känner mig som en konserverad fikon i sin burk. Är trött och gillar inte att åka bil. Älskar att åka bussar, stora sköna bussar! Men inte bil, känner mig inte säker och bekväm när jag åker längresträckor. Skriver sen när jag kommer fram till farmor i v-rås.

Hatar att jag inte kan lägga upp bilder med blogg.se appen. Det vill aldrig funka :(


Julafton slut om 20 min, börja den ens ?

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra jul, min har varit bra. Fast det inte känns som julafton. Det känns som att den dagen ska komma om några dagar istället. Men hade trevligt med min släkt och åt förbannat mycket gjorde jag :)
Är sjukt trött, suttit och kollat på ett avsitt av serien Förintelsen med Merly Streep som gick på SVT 1979. Jag fick den boxen i julklapp. Fettbra, men trodde det var som att ett avsnitt var 40min typ. Men den var som en film över en timma. Dom har väl klippt ihop avsitten. Det är 5 cdskivor tror jag att det är i boxen.

Just nu letar jag efter min korsring jag köpte förraveckan en gludig från gina. Den verkar vara bort, 79kr sådär försvunnt. Blir så förbannad! Nu vill jag inte vara med längre. ååhh!
Ska fan sova nu, orkar inte :( är så sjukt trött.

Dagen är kommen

Godjul! Idag är det julafton och ingen känsla finns. Råka sova rätt länge, glömde bort att det var julafton. Kanske får mer känsla när vi har kommit hem till mormor oc släkten är där. Jag hinner inte göra en finare bild, den blev inte alls fin. Men måste verkligen göra mig klar, vi ska vara hos mormor innan ett och vi är fem personer som ska fixas. Snacka om kaos, lite jul kaos! Men hoppas ni får en jättebra dag :)!


nu är kulorna och trädet uppe.

Nu är julen pyntad och jag har har haft julmusik i högtalarna heladagen, har lite julkänsla men inte alls mycket. Det känns verkligen inte att det är julafton i morgon, är inte pepp för det :( Så ska burra ner mig framför två filme nu
först ska jag se Grinchen och sen Kyss mig. Jag älskar Grinchen!
Känner inte för att skriva eftersom ingen julkänsla jag har :(

HATAR LAKRITS

Pappa kom hem för en liten stund sen och hade med sig en påse med olika sorters choklad. Jag tog en dumle som hade lila papper, trodde det skulle vara blåbärs smak men det var lakrits. Trodde jag skulle spy, hatar lakrits!
usch usch usch usch och fy fy fy fy och blä blä !!

packing

Har äntligen rest mig ur soffan, har legat där sen klockan tio. Men nu är jag uppe och jag ska börja packa. För på söndag åker ja och familjen upp till farmor som bor i v-rås. Sen på tisdag eller onsdag följer jag med min kompis och hennes familj till Sälen. Dom bor också i v-rås så det blir smidigt. Vi kommer vara uppe i Sälen till söndagen tror jag. Till den första janurai blir det nog. Det ska väldigt skönt att komma bort härifrån och inte behöva vara hemma på nyår. Nyår är så överskatat så det är sjukt. Visst jag tycker man kan göra något speciellt men inga måste. Man måste inte festa och supa sig full. Man kan vara hemme och mysa med god mat och bara ha det gött.
Sen så vill dom flesta öra något speciellt. Hur vill eller brukar nyår se ut för er?

Julen

Glädje är väl rätta ordet när man tänker på julen. När man var liten så var ju julen favorit tiden på året. Nästan bättre än sin födelsedag. För  sin födelsedag bestod av glädje under bar en dag men julens glädje håller på från och med första advent. Då börjar man små pynta och sen blir det mer och mer ju närmare julen man kommer. Man slogs med sina syskon om vilka pyntgrejer man skulle ha i sitt rum. Man pynta sönder rummet med tomtar,änglar,fejk snö och ljus. Idag hänger det bara en ljusslinga över min säng.

Glädjen finns än kvar idag men den är inte lika stor. Den små bubblar bara i kroppen men ibland kan det slå över fullständigt och man kan inte sluta le. Men oftast så håller den sig på lagom nivå man har inte tid att fokusera på julen ju äldre men blir man har annat att tänka på känns det som. Jag älskar julen, att baka lussebullar, pepparkakor och frossa i sig det med julmust plus skumtomtar när sön ligger som ett skum utanför. Finns det något bättre? Snö är ju ett måste under julen, annars kan man lika gärna skita i att fria jul kan jag känna.

 

Att gå runt i stan och jul handla i kylan och julbelysningen lyser upp vägen och bredvid sig har man sin favorit person. Det är ju för en underbar känsla, att ge bort saker och se andras leende. Men varför har kommunen för många skruvar lösa? Börja sätta upp julbelysningen i slutet av oktober, den ska upp vid första advent. Varför komma ut med julpyntningarna i affärerna redan i oktober det är ju tame fan mig absurt. Allt måste komma upp i rätt tid, annars tröttnar man ju. Jag har gått runt hela hösten och varit förbannad för dom är tidiga med allt.

 

Det jag tycker är bäst är att varje julafton åker vi till mormor och så kommer mina kusiner ditt också. Mormors mat är ju för gott, det är farligt. Man äter upp sig själv och så somnar man till kalle som man ser varje år. Tidigare åren så var alla knäpp tysta under kalle anka men nu så pratar vi nästan bara förbi programmet så fort tomtens verkats är slut.

 

Jag har gått runt och undrat om man kan tröttnar på julen, jag får en känsla av att jag börjar. När man blir äldre och bor själv så kan man välja vad man ska göra, men när ung jävlarna kommer så börjar det vanliga igen. Varje jul ser ut som alla andra då. Om man inte väljer att uppfostra dom på det sättet. Att man visar att julen inte är speciell, men så proppar ju skolan i ungarna så mycket saker om julen. Så man måste fira den som alla andra. Vi firar jul för tre gubbar gav gåvor till en unge som tydligen kunde gå på vatten. Om det nu är ens är sant, hur kommer det säg att gud bara ville göra en Jesus under människornas livs tid, varför inte göra en till som kan rätta till allt som den förra gjorde. Varför måste julen innehålla presenter, visst det är kul att ge presenter. Men alla har ju inte pengar och då känns man sig hur dålig som helst för att man inte kan ge sina ungar julklappar och dom blir retade för det i skolan. Allt det är för att samhället har fått oss att tro att man ska eller måste ge julklappar. Suck säger jag bara till samhället, den hjärntvättar oss med massa saker. Men sen så är ju julen underbar så man kan inte låta bli att göra allt man ska göra, det är ju för mysigt.


21/12-2011 in pictures


fredag

Godmorgon!
Vakna dena dag rätt tidit, halv tio. Ligger i sofan och äter frukost och kollar på Jamie Oliver gör mat inför julen. Väntar på att Grey's Anatomy ska börja som börjar på feman klockan 10. Idag har jag mcket att göra. Ska städa,packa min väska som jag ska ta med till Sälen nästa vecka. <ska åka till Sälen med min kompis familj över nyår, så mys!
Nu ska jag fortsätta äta min frukost som blir kall.

.

nikon d7000 - 50mm

Dec - 22 - 2011

Hejsan alla :)!

 

Är på så bra humör sitter och myser i min onepice, jag ska bo i den från och med nu. Kom hem från min kompis för trettio minuter sen. Vi hade jätte kul som vanligt. Jag lärde känna Gia som hon heter i sjuan och sen dess har vi varit kompisar. Hon är en av mina närmaste personerna jag har i mitt liv. Vi åt mat som vi jämt gör när vi ses, sen så höll hon och hennes systrar leta reda på en klänning bland alla deras kurdklänningar, dom är kurder. Dom ska på bröllop på lördag och ja dom vet att det är julafton. Men dom är ju inte kristna så dom firar inte på samma sätt som oss. Är lite avundsjuk känner för att följa med dom. Deras fester är så mycket roligare än våra. Men kan ju inte dissa julen, det vill jag inte heller. Jag vill hem till mormor och träffa släkten, så mysigt!


Sitter och lyssnar igenom Amanda Fondells album på spotify. Den är rätt bra, men gillar inte alla låtar. Jag ville ju att Molly skulle vinna hela skiten. Hoppas hon får ett skivkontrakt. Robin ska släppa sitt album snart läste jag någonstans. Får se hur den är. Han gilla jag minst av alla. Men tycker detta år var nästan det bäst året. Alla var unga och sjöng freshmusik.

 

 

Kan ni tänka er att julen redan är här? Jag tänker inte skriva om två dagar för jag tycker julen är "här" från och med första advent till nyårsafton. Julafton för mig är bara den speciella dagen vi firar julen på "riktigt". Men det känns som att det var några dagar sen det var första oktober och nu står vi här två dagar innan ”jul”. Det går fort. Tycker jag förstår mer och mer ju äldre jag blir varför alla vuxna säger att tiden går så fort. När jag var yngre så tyckte jag tiden gick i slowmotion. Men så fort jag början sjuan så har allt gått så fort så det är läskigt.

 

Så jag försöker ta vara på allt!  Ska nu mysa ner till en film för att sen somna och försöka sova gott så jag får mycket gjort i morgon. Godnatt, puss!



yellow

nikon d7000 - 50mm

ZIPERALL

Nu har jag hämtat ut mitt paket !

Det fanns en Ziperall i paketet, gud vad mysig den är!

Det står Studenten 2012 på den, beställt från ABCgruppen som min studentmössa är ifrån.

Vill aldrig lämna den! Men måste tyvärr snart, ska till en kompis om 1h.

Hinner inte fixa bilderna från igår, gjort några men inte många :(

Jag råkade ju vakna sent idag så är lite stressad, gillar ju inte som sagt att stressa.

Men i morgon ska jag bara ta det lugnt hemma och fixa det sista inför julafton.

Just nu spelas min lista med julmusik på Spotify, myyss på hög nivå här!

Måste tyvärr dra mig, känner att jag måste prioritera bloggen en aning. Puss!


morning for me

Godmorgon / förmiddag!
Vakna för en timma sen ungefär. Ska nu springa till posten och hämta ut ett paket. Ni får se sen va det var i :)!

23:12

Jag är trött men ändå pigg, det känns som att jag borde lägga mig ner och vila. Somna lär jag ju inte göra förns sent som vanligt. Det som är super skönt som jag sa förut är att jag kan sova hur länge jag vill i morgon! För nu är det lov! Jag tänkte fixa bilderna från idag tills i kväll men det funkar inte. Datorn och photoshop vill inte samarbeta med mig och tålamod är något jag har men inte i denna stund. Så det får ni i morgon och sen så ska ni få en "kort" text om vad jag tycker om julen. En krönika, vi fick det som uppgift i skolan att skriva. Visst vi redovisa den i måndags men tänkte ni kunde få läsa den.

Var ju hos en av mina bästa kompisar när jag skrev senast här, hon är verkligen bäst!
Vi satt och myste i hennes källare med glögg,varm oboy,saffranbulle & pepparkakor och pratade verkligen om allt mellan himmel & jord. Hon heter Elin, tänkte att det vorde kul för er att veta kanske. Jag har känt henne sen jag var 4-5 år hon har var 3-4år. Hon är ett år yngre än mig. Sen dess har vi suttit ihop typ.
Ska sluta och skriva nu känner att jag inte kommer med något vettig så jag säger godnatt !
image description

bild: från idag då jag försökte lägga upp en bild när jag mobilblogga men det vill aldrig funka.
Jag & Ellen på julbordet med skolan :)

jullov !

Godkväll !

Här sitter jag hos min kompis och myser framför tv:n. Vi har nu slutat skolan för denna termin och det känns både kul och sorgligt. Det betyder att jag bara har ungefär sex månader kvar i skolan. Sen efter studenten så kommer jag inte gå på denna skolan jag går på. Känns väldigt jobbbig, jag gillar skolan eller oftast. Ja det känns i hjärat. Tänkte i morgon eller på fredag då jag har tid skriva ett inlägg om en speciell sak. Men nu så ska jag lägga ifrån mig datorn och vara med min kompis. Vi hörs puss, har massa bilder från dagen senare.


Mat

Julbord nu som avslutning med skolan , myys !


hej photobooth

hej hej hej !
sitter i skolan och degar !

vaken?

Godmorgon!

Jag har sovmorgon idag till klockan ett men lovade Louice att gå med henne på stan innan. Så måste vara i stan klockan tio. För hon bor på landet och hennes bussar går inte så ofta. Det gör lite ont att kasta iväg en sovmorgon men efter idag har jag ju jullov. Kan sova hur länge som helst då. Idag är det avslutning och vi brukar inte göra något speciellt. Vi ska bara äta julbord med skolan. Det blir nog mysigt. Nu precis när jag kolla ute geonom fönstret var det ännu mer snö på backen. Jag blev glad ! Men just nu känner jag stressad för om en timma ska jag sitta på bussen och jag måste fixa grejer med datorn,fixa mig,bestäma vad man ska ta på mig idag och packa väskan. Inte kul att stressa men det är kul att ligga och dra sig i sängen!
Så kan inte sitta här mer, vi hörs senare. Kanske mobilbloggar Puss!

light

En bild jag tog igår i motljus. Gillar den, kommer fler sen :)  - Nikon d7000 - 50mm -

sliten men glad ändå

Godkväll!

 

Sitter här rätt och känner mig rätt sliten, men förstår inte varför. Stressad känner jag mig också. Jag har köpte alla julklappar och fixat allt som ska vara klart innan skolan. Men det måste vara något som gnager mig.

Hade det rätt mysigt förut när jag var på stan förresten, men kände mig lite off. Kändes som jag inte var så aktiv i samtalsämnena. Men så får man ju känna ibland. Träffa två kompisar som heter Louice och Malin, dom gick i min klass förut. Dom byte skolan efter jullovet i tvåan (gymnasiet) det var ett år sen nu. Är glad att jag fortfarande har kvar kontakten med dom. Hade så kul med dom i i skolan när dom väl gick i min skola. Men jag har ändå klarat mig fin fint efter deras flytt. Trivs bra i skolan, bara jag får mer energi till skolan så blir det super. Skolan jag går på heter MTU och jag går mitt sista år. Så nu är det bara vår terminen kvar sen jävlar är det bal och studenten. Är rätt pepp fast jag får riktigt ångest så fort jag tänker på framtiden. Ska inte gå in på mina tankar om det just nu måste kunna få någon sömn. Somna runt två - tre i natt med :(



 

Nu ska jag inte tänka på framtiden utan leva i nuet och ta vara på den tiden jag har. Tiden kan ta slut vilken sekund som helst. Just för det ska jag spendera ett antal minuter av mitt liv framför en film Despicable me!

Har sett den många gånger och idag på Ellen så var Steve Carell där, han som är Grus röst. Gru är han "gubben" som är stor och med långa näsan i filmen ;) Vart då rätt sugen på att se filmen, det var ett tag sen.

Så vi hörs i morgon pluttisar!



movie by me

Nu är den upp. Den blev inte så jättebra. Filma rätt fort, var tvungen att hålla koll på hunden så hon inte sprang iväg + hade inget stativ med mig ut. Så den blev inte så bra. Men ändå, kul att göra spontana grejer :)
Filmat med min Nikon D700 & med mitt 50mm 
kolla i HD helst.

the snow is finally here

Här tre bilder från idag, tycker dom blev lite vinter härliga. Kommer mer sen.
Men innan det kommer en film jag har klippt ihop :))


Alla bilder är tagna med min fina Nikon d7000 & mitt lovely 50mm ♥

And off I go

Jag han inte skriva mer innan jag gick till bussen. Väntar på bussen och höll på med julklapparna förut. Tänkte börja klippa film och se om det blir något bra av det jag filma när jag var ute.

Men nu ska jag in till stan och mysande några kompisar. Ha det bra, puss!


home for now

Sitter just nu här hemma och fryser. Kom hem vid tolv och gick direkt ut med hunden. Men kom inte så långt för det började snöa jätte mycket så sprang hem och tog tag i kameran. Hunden fick ju såklart följa med ut igen men det är inte lätt att filma och fota med en hund i ena handen. Jag fick en del jättefina bilder eller dom såg fina ut på displayen. Ni får se dom så fort som möjligt. Men måste nu fixa julklappar eftersom jag är ensam hemme. Så ni får se bilderna och videon ikväll. Ska bara kolla klart på Ellen degeneres, I LOVE HER !

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Idag är det tisdag och jag har bara en lektion = me happy!
Tänkte åka hem vid lunch och sen så ska jag in senare in till stan för att träffa lite kompisar. En härlig tisdag väntar mig, så är på bra humör men trött! Nu börjar lektion, puss!
Jag & min kompis Ellen ;)!

P!nk ♥

Har låtit denna låt spelat på repeat hela dagen !

Gimme gimme gimme clothes after midnight!

Vill ha allt det här ifrån Nelly.com
Men man är ju inte rik :(!
Älskar den vita klänning, sjukt snygg. Men den kosta något med 600kr "/
Jag kan sitta i timmar och glo på kläder och bara önska att jag kunde köpa allt.
Skor kan jag inte få nog av, är sko galen! Tyvärr så hitta jag inte dom andra paren jag är kär i som finns på Nelly.
Men ska nu sova och drömma om alla fina skor och kläder ♥

.





Jag känner vindens lena smekning mot min kind medan tårarna rinner ner på blommorna i mina händer. Smärtan att stå här just denna dag är enorm. Känns som vinden tar en stryp grep på mig efter smekningen på min kind. Det blir bara jobbigare och jobbigare att andas, mina händer skakar så det gör ont. Hjärtat går så fort att att jag inte klarar av att stå upp. Mina knän slår hårt i din kant. Blommorna skär i mina händer så det droppa blod ner på din kant. Jag river sönder blommorna och slänger dom rakt på dig. Jag skriker förlåt men får inte ut något ljud i från kroppen. Jag reser mig sakta upp och går i från dig. Jag lovar dig i mina tankar att jag kommer tillbaka i morgon, men det gör för ont att stå vid dig. Det ända jag känner när jag rör vid dig är en en kallhet som ändå är len.

Kan inte fatta att det är fyra år sen, men smärtan är fyra gånger värre.












texterna här i denna kategori är mina egna!


Monday monday what a day..

Hej alla, om ni nu är några?

 

Denna dag var då en måndag, jag gillar måndagar. Börjar skapligt och har roliga lektioner. Så måndag är ingen jobbig dag som det är för vissa. Har ju favorit läraren på måndagar i två lektioner. Han är en bra lärare! Han visar hänsyn till oss om det är något problem, visar respekt och lär ut bra. På min skola är linjen mellan lärare och elev nästan genomskinlig. Man är typ "kompisar" med dom. Dom kan komma och sätta sig ner snacka med en om man inte gör något. Man får en helt enkelt en annan kontakt än när man går på en stor skola. Vi är ju bara mellan 80-90 elever på skolan jag går på nu. Jag gick på Folkungaskolan 7-9 här i Linköping. Det är en stor skola, dom har årskurs 4- till studenten. Visst man fick lite bättre kontakt med vissa lärare där. Men direkt efter lektionen så försvann lärarna till lärarrummet och så sågs dom inte till mer. Här har dom sina ”rum” bland oss elever. Dom har ingen direkt plats där dom sitter, dom är lite var som. Det gillar jag, det känns inte så skolaktigt :)

 

Hade ett tal idag i svenskaC, skulle ha haft det förra måndagen men var så sjukt äckligt nervös så

klarade inte av det. Jag har skrivit ett tal om självkänsla,självskadebeteende,stress,uppmärksamhet.

Min lärare tyckte det var jättebra och dom jag hade läst det för innan idag tycker det är jättebra. Lägger kanske upp det här sen :)

 

Funderar på att gå och tvätta bort sminket och mysa ner framför en film. Jag gör nog det, eller fan! Kom på att jag måste plugg så jag, tvättar bort sminket,pluggar och sen myser jag ner mig framför en film. Det låter fin fint ! Puss!


WHY !!!

får damp ! youtube funkar inte, ser ut såhär på varje video!
bra laddar och laddar :(((((((

Gold

Är just nu i stan och ska kolla på min lilla systers dansuppvisning! Det är kallt och jag är ap hungrig har inte ätit sen frukost sen :)!


sometimes


Ute

Sitter och väntar på bussen nu , jag fick stressa en del. Det blev ingen filmning men några foton, får se om det vart någon vettig. Det är snö ute äntligen, men inte mycket. Jag vill ha mycket snö, fast hatar vädret mellan vinter och vår då allt är blask.

Har på mig mitt nya armband som jag köpte förra veckan ! Visst är det fint, 79kr på Gina :)!

jag ser så glad ut, men här har är armbandet :))))


Living the night

Godmorgon Godmorgon!

 

Kockan är nu 8:55 och jag är vaken, rätt pigg. Somna inte fören vid två inatt. Låg och lyssna på musik och blunda så det knaka men nix kunde inte somna när jag ville somna. Medan jag låg där och lyssna på musiken så kunde jag drömma mig bort mellan himmel och jord så fick jag upp lite film idéer. Ska kanske ut och filma nu, göra en mini film på några sekunder får se om det går. Lite svårt att filma sig själv tycker jag, men vi får se om det kommer upp någon film :)

 

Ska nu gå ner och äta frukost och sen fixa allt som jag behöver ta med till skolan och så, gillar inte stressa. Börjar halv 12 på måndagar. Men måste åka 1h innan för att hinna. Bussarna som går till skolan från stationen går inte så ofta. Men nu måste jag äta frukost min mage låter som en mammut, inte för jag vet hur dom låter. Som en elefant ?



John blund vill inte kommma

Klockan är 00:45 och kan inte somna. La mig i sängen vid 23, vill sova !

Ligger och lyssnar på musik !
GODNATT!


Lady Marmalade

Tjho alla goa och glada och dom som har ett moln över sig !

 

Nu är det fjärde eller femte gången gillt med detta bloggandet. Hade en blogg från 2008-2010 och sen efter det har jag haft tre eller fyra bloggar. Har aldrig kunnat hålla mig lika aktiv som den andra som höll i två år. Får se hur det går denna gång, får jämt lust att skaffa blogg runt jul & nyår. Skaffade mig en ny runt denna tid förra året också, men dom dog typ i mars någon gång. Så som sagt får vi se om jag lyckas.

 

Det är idag fjärde advent och livet har några mörka moln över sig. Men dom försvinner hoppas jag när det blir jullov om tre dagar! Känner för att börja fota igen, har ju inte fotat på en hela hösten. Det känns i hjärtat men har inte haft någon lust eller kreativt för att klicka på kameran. Hoppas hoppas den kommer tillbaka snart!

 

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om, tänkte avsluta kvällen med att kolla på victoria secret, men måste sova snart för att få någon sömn alls. Skriver mer i morgon får vi hoppas. Ciao!



Denna video med Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink får avsluta min kväll.
Hur sexigt är inte detta, älskar sån här stil. Korsetter och hela rubbet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0