Valborg

Vi ligger just nu på golvet i köket hemma hos Louice. Vi har ätit så jävla mycket! Vi är döda och vill sova!


pinkspring


Några mer bilder som jag fota igår från min fotorunda.

Monday/Valborg


Idag är det måndag och det är Valborg. Jag förstår inte varför alla blåser upp den här dagen. Men själv ska jag hem till Louice och vi ska laga godmat och bara chilla :) Ska träffa henne vid tolv, men innan det måste jag till Ikano och byta min jacka som jag köpte i lördags. Jag han aldrig använda den, den har redan gått sönder. Så ska åka ditt och få en ny. Oj, vad mycket klockan är! Måste skynda mig, men skriver mer senare om jag får tid. Puss!


movie by me

filmat med min NikonD7000 och objektiv 50mm.
Filmat från idag när jag var ute och gick, mitt mål med promenad var att gå till dom här träden :)

pink flower

Bilderna jag tog från min fotorunda idag. Dom är taga med min NikonD7000 - nikon50mm 1,8f

no time


my lunch

Dagens lunch, fyfan vad gott LAX är!

Balen


super dag!


hello


Insprationsbilder

bilder ifrån weheartit

Mums!

Efterrät och let's dance

My Autorobot

Har nu sett klart alla transformers filmer nu. Har varit helt inne i den världen i två dagar nu när jag har sett alla filmer. Så förut när jag åkte med mamma till affären så såg jag några lastbilar åka under en bro och jag fick för mig att dom skulle transformeras. hahaha jag är lite borta. Men älskar dom filmerna. Den sista filmen som jag såg nu är den sämsta av dom alla tre. Men tänkt er, hur coolt skulle det inte vara att ha en bil som bumblebee. En riktigt snygg bil som ändå kan skydda och en vara enbart ball. Jag skulle vilja en snygg rosa/turkos bil/robot som skulle heta Roberta. Fan vad grym hon skulle vara! Hon skulle vara grymmast av alla. Tänk om det finns utomjordingar som dom. Eller varje hushåll hade en autobot som hjälpte till och skydda sin familj. Vår värld är rätt tråkig ;)


my love


VÅR

Tog med kameran när jag var ute hunden :)

FlÄTOR/BRADING


BREAKFAST

Min frukost idag, mums! Ska fortsätta kolla på den sista transformers filmen :)

Goodnight world


The fallen

Ligger just nu och kollar transformers 2 - Revenge of the fallen.

Så bra ! Den är väl slut om 30mim typ. Ska sova då, bloggar mer i morgon. Godnatt :)


Köks Utrustning

Det är ju äntligen min tur i år. Jag tar ju nämligen studenten. En av det jobbiga med det här är att skriva till släkt vad man önskar jag. Jag vill inte ha några smycken, inga guld eller silver smycken. Om jag ska köpa smycken så tycker jag mer sådant smycken som säljs på gina och glitter som tex. Jag skulle aldrig våga använda smyckena när jag vet att de kosta mycket är och extra fint. Så det är bara onödigt att köpa sådant till mig. Så jag har skrivit bak och matlagning utrustning som en av grejerna jag önskar jag. Jag älskar att baka och jag tycker om att laga mat. Men är ingen bra på det, så matlagning är något som jag verkligen skulle vilja bli bättre på. Baka gör jag ofta så det har jag inte svårt med.

Såhär är några grejer från Lagerhaus inom bakning/kök. Skulle verkligen vilja ha tårtspaden och kokbokstället och tåtrtkupan.


ROUTE 66

Jag har drömmar, alla har väl drömmar.

Jag har nästan för många drömmar, men nästan alla handlar om resor. Handlar om att få uppleva och se världen. Jag och min kompis satt och diskutera detta under matte lektion i tisdags. Vi prata om att vara aupair i USA. Vem vill inte åka till USA liksom. Då kom jag att tänka på Rout 66. Hur balt skulle det inte vara att åka Route 66. Hyra en bil med några kompisar och dra sig ut på vägarna med kameran! Skulle vara ballare med en folkvagnsbuss (hihi). Min farbror har en sådan som står på hans tomt. Har lite lust att köpa den av honom och göra om det. Just nu är den rostig och senaps gul. Men iallafall att åka route 66 är en dröm som jag hoppas får i uppfyllelse. Skulle vilja göra det inom dom sex närmaste åren. Det skulle vara helt fanatiskt att se USA på det sättet. Men det kostar nog en del. Men vad fan, vi lever bara en gång. Så detta ska jag göra någon gång i mitt liv :)

Skulle ni kunna tänka er göra något sådant?


Fifty years from now, when you're looking back at your life, don't you want to be able to say you had the guts to get in

Jag har nu legat i en varm soff och kollat på Transformers, dom filmerna är så brrrraa! Kollade på etta, blir att kolla på tvåan ikväll. Jag blir så känslosam när jag kollar på dom filmera. I love Bumblebee och Optimus Prime.
Jag kommer knappt ihåg hur andra filmen är, kommer bara ihåg Pyramiderna. Det var ett tag sen jag kolla på dom. Men nu ska jag plocka in diskmaskin och fixa lite innan mina päron kommer hem.
JAG REKOMENDERAR DENNA FILM! trailer

du får men ändå inte

Skrev lite enkelt vad man får och bör undviak att äta när man går på Lchf, det ända jag kommer att sakna är popcorn och ris kanske :)

look up


Eric Saade

Hej!

Är nu hemma ifrån Eric Saade, den börja vid sju och sluta vid tjugo över åtta. Vi gick tillbaka till rececentrum för att vänta in Louices tåg. Asså han var ju bra, det var kul. Men det var för jag gick med Louice, henne har man aldrig tråkigt med. Jag kände väl igen tre låtar så resten av alla låtar hade jag aldrig hört. Det gjorde ju så att det inte var så kul. Men han ser ju bra ut så det är ju inget problem att bara titta på honom. Men det vart rätt bra i slutet. Men de var en trevlig kväll med en underbar vän!


middag

Detta var då min middag. Jag å frukost halv 9 och blev hungrig vid tre när jag kom hem. Jag stod mig länge!
Till middag blev det omlett med köttfärs och sparris & tre prinskorvar :)! Tyvärr så lyckas jag aldrig lägga upp omelett snyggt på tallriken så det ser inte så gott ut, men det var det!

Right now in the rain

Jag kom hem vid tre och sitter nu igen på bussen, jag glömde bort att blogga. Det vart lite stressigt, laga mat, ut med hunden och fixa sig. Jag är på väg in till stan ska träffa Louice,vi ska väl gå runt lite innan det blir dags att dra sig till Cloetta Center för att ses Eric. Han kanske är bra, hans konsert kanske förvånar mig. Får hoppas på det bästa :)
Vi höra senare, puss!


wednesday

Jag drar mig nu till skolan för fotoC lektion, ikväll ska jag senare på Eric Saade med Louice. Hennes mamma fick gratis biljetter som hon inte ville ha. Så hon gav Louice dom som fråga mig om jag ville gå med henne. Ingen av oss gillar honom men det kan ju vara en rolig grej.
Bilden tog jag för bara några minuter sen. Jag gör allt sista minuten, nu har jag lite bråttom till bussen Ciao!

LCHF



Jag har nu fått energi och tillräckligt med motivation med att börja gå ner i vikt. Vikt är något jag alltid har haft problem med och jag har haft svårt att hitta en diet som passar mig. Så ska nu pröva LCHF. Jag har länge vetat vad det är och har många i min omgivning som använder sig ut av det. Så hoppas det funkar för mig.

Detta var då min frukost, Äggröra och te !

 

 

 


Nail

Mitt nagellack jag bär just nu. Det är en rätt udda färg men jag gillar den. Har fått många komplimanger för den :)!
Vad tycker ni :)?


DRUGS

Bäst serierna, har följt Desperate & Grey's sen det kom. The Mentalist & Glee är två nya kärlekar!

love !


SORRY!


Home and dreaming

Ligger just nu i min säng. Stängde av Grey's för första gången. Missar aldrig det med flit, men jag så trött! Om jag väntar till tio kommer jag bli pigg. Min kropp är konstig, det är inga nyheter. Berätta om Stockholm i morgon. Godnatt!


På E4

Sitter just nu i bilen på väg till Stockholm. Kommer väl komma fram vid 10 eller något sånt.


GodNight

Jag var i skolan idag i 2h sen åkte jag med en lärare in till stan. Tänkte kolla på lite grejer men mådde inte så bra så tog bussen hem. På lektion satt jag och svettades och frös samtidigt som jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Därför åkte jag hem. Direkt när jag kom hem byte jag om till min Ziperall och ställde mig framför spisen. Gjorde mig själv en omelett med kött.

Så det mumsa jag in mig till två DesperateHouseWives avsnitt. Sen somna jag vid halv två och vakna vid fyra. Efter det har jag lata mig. Nu ligger Ellen här bredvid mig. Vi ska upp till Stockholm. Så vi hörs, puss!


-


TeenagerPost


Tisdag

Första dagen i skolan efter lovet då. Är så trött som man kan bli. Det är bara tisdagar jag är trött, är alltid lika död på tisdagar. Idag vill jag ligga kvar i sängen, vill inte lämna den förens om flera timmar!


TeenagerPost


Dreams about the big world

Just nu under dessa tider i livet och året så brukar jag alltid få extremt sug på att packa en väska och lämna landet. Så gjorde en lite rolig bild till dom Platserna jag vill besöka innan jag dör, tro mig det finns fler men kommer inte på några just nu. Dom finns någon stans där i bakhuvudet. Jag älskar att resa! Det jag värdesätter alla mest här i livet är resor.

Jag vill se allt!



Jag har varit i :

Norge - Finland - Danmark - Tyskland - Österrike - Schweiz - Belgien - Frankrike - Spanien - Italien  5ggr - Luxemburg - Turkiet 3ggr

Alla länder har jag ju inte varit  fler dagar i, några har jag åkt igenom men stannat på flera ställen. Jag tycker det att räknas då. Det räknas inte om man bara ha åkt igenom utan att ha knappt stannat. Mitt allra favorit land är Italien har varit där fem gånger, I LOVE ITALIA !!

Drömma får man ju göra, men hoppas jag kommer till alla dom där ställena!

Nu ska jag lägg mig i sängen och antingen försöka sova eller skriva lite. Denna dag kunde ha slutat så mycket bättre!


^^

Orkar inte skriva idag så bilder får demostrera min dag!

fuck my life

Är så sjukt förbannad just nu, så ska lägga mig i ett bad och bara dö! Skriver mer senare.

Veckans första måltid

Jag är en frukost älskar! Idag blev det äggröra,grekisklantbörd & Oboy!

Nöd och lust

Hej fina människor!
Jag åkte till balträningen och satt där och glodde. Efter det åkte jag hem till Gia och för att plugga teori. Vid fem sen var jag hemma jag började städa mitt rum på en gång. För min fina vän Louice ska sova här inatt. Ingen av oss har lektion i morgon. Så jag övningskörde ut på landet där kvinnan bor för att hämta upp henne. Vi har nu precis kommit tillbaka från en promenad. Vi köpte cola och choklad och ska äta popcorn till nya Svensson Svensson filmen - I nöd & lust. Hoppas den är bra, vi höra katter!

Om My way

Jag kom hem sent igår och vakna en halvtimma innan jag var tvungen att gå till bussen. Sitter på bussen nu, har balträning. Min partner kommer inte idag. Så tänker sitta och kolla på och försöka memorera stegen typ. Är lite irriterad! Men efter träningen ska jag och Gia plugga körteori om vi orkar ;)


Not in my bed

Bredvid mig ligger Felicia och sover. Jag väntar på skjutsen hem.


last night

Det är fint väder denna lördags kväll och jag har inget att göra. Jag hade sett fram emot en lugn kväll men nu när det är fint väder så känns det inte lika kul att ha en lugn kväll. Har fått förfrågan att följa med ut i kväll men är så pank så det är läskigt. Så får se vad som händer i kväll.

 

 

 

Men gårdagens utgång var grym! Jag åkte hem till Elin (som fyllde år) vid sex. Åt mat med hennes familj och så gjorde vi i ordning oss. Vid halv tio möte jag,Elin och Clara upp Felicia på stan. Vi gick till en restaurang/bar och snacka och så i en timma innan vi började att shotta tre shottar. Sen gick vi till ett ställe som heter Platå och tog stämpel. Efter det sprang vi i mellan barer och Platå. Fan vad jag dansa på Platå. Det var rätt mycket folk. Hade så jävla kul, en kill- kompis vid namn Fredrik hängde oss med. Kvällen var väl behövd. Drack inte mycket. Vi kom hem vid halv fyra. Jag sov hos Elin inatt. Vi vakna till vid tio i morse. Sen har vi verkligen bara segat oss. Hon var bakis men inte jag. Vi åt pizza till mat och bara sovit och kollat på film. Kom hem precis nu, ska duscha och får se om jag ska träffa en kompis vet ej.

Men det var en riktig bra kväll igår!!


Home in my baby

Hemma igen från krooggeeenn! Fan vad nice!! Nu dova och hoppas att man inte mår skit, fast så mycket drack jag inte . Pusss!!


Venezia

Detta är min film som jag har klippt ihop från när jag var i Venedig med min pappa i höstas som var mitt projektarbete också. Filmen utpselar sig på själva VenedigÖn och på Murano & Burano. enjoy!

Day after yesterday

Hejsan alla dator sittare!

 

Kom hem för någon timma sen. Igår efter att jag tog Gardasilspruttan så åkte jag hem till min underbara vän Gia. Vi fick mycket nonsens gjort. Vi gick en promenad med hennes lilla syster och fika ut i fina vårsolen. Jag halka på den blöta grästet som vår solen inte hade torkat. Typiskt mig att ramla och klanta mig. Vi åt mat ci umgicks med hennes tre äldre systrar. Vi kolla på ”Fråga Olle-dokumentären”. Vid halv 12 gick vi in i hennes rätt stora walkincloset för att plugga körteori. Boken stängdes vid ett sen från ett till fyra satt vi och prata verkligen om allt mellan jord och himmel. Sådana stunder är dyrbara stunder.

Klockan halv tio så åt vi frukost och satt och prata med hennes mamma och syster. Sen plugga vi teori innan jag var tvungen att åka hem. jag svängde förbi stan och hängde in två klädesplagg på HM. En svart långklänning och en virkad väst.


Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan övningsköra sen så ska jag hem till min underbara bästavän som fyller 18 idag. Ska dra med henne ut på hennes första krogen runda, ett bra slut på lovet!!


summer

Denna outfit i sommar skulle vara nice♥!

Torsdag

Godmorgon alla små duvor!

Det är torsdag och mitt påsklov är snart slut, it suck! Ska nu hoppa in i duschen och städa mitt rum som är så rörigt. Vid tre så blir det att gå till vårdcentralen för att ta andra Gardasil sprutan. Senare i eftermiddag ska jag bege mig till en kompis får som jag spenderar natten där. Måste passa på när det är lov och plugget inte kommer i vägen för allt de roliga. Det finns inte så mycket roligt att skriva. Ska lägga upp min film jag har klippt ihop från när jag var i Venedig i höstas.


Hoppsan

Nu råka jag krångla till designen , jag vill inte ha rosa men känns att jag måste för mitt namn! Suck, får lösa det i morgon :)


Ginatricot

Några klädesplagg från Gina som jag dreglar över♥!

Hitta dörrhandtaget

Hejsan hoppsan lillebror!

 

Jag är tillbaka! Jag har velat komma tillbaka ett par veckor men är fortfarande inspirationslös. Vill ha sommar vill ha det ljus i min omgivning. Men ska sluta skylla på det. Det är ju kul att ha en blogg, något man kan kolla tillbaka i om man inte skriver dagbok. jag har kvar min gamla och första blogg. Fast nu är den låst så bara jag kan läsa den.

Det som händer i mitt liv just nu är kortkortet och jobbsökande. Det finns inga jobb och dom som finns verkar inte mina föräldrar tycka är okej. Min mamma vill att jag ska plugga vidare men jag har vet inte vad jag vill. Jag tänker inte göra något för någon annan.

 

Men ville bara säga att jag är tillbaka och ska försöka blogga mer, det är roligare att göra det nu när den är fixad. Det var min kära vän Line som hjälpte mig. Det sista som behövs är så grejer så det känns som mig :)


RSS 2.0