tatto

Idag var det en stor dag, jag gjorde min första tattuering. Vet inte än om det är den sista, blir nog en till bara :)

Oscarsgalan 2012

Kollar the Oscar , usch vad smal Angeline Joleline ( stavas det så)??? Har blivit , för smal. Sen så är jag enormt besviken på "the red carpet"
Fick ju inte se några roliga kändisars klädsel. Fett tråkig. Detta är mitt fjärde år jag kollar och mitt första år jag kollar med någon. Kollar med Louice i min mormors källare. Louice har sovit nu sen klockan 1. Vakna för ett litet tag sen och var vaken ett litet tag. Men nu sover hon, hihi.

Jag vill med sova men ska hålla mig vaken den sista timmen. Då dom bästa prisen delad ut i slutet. :)


Today I'm wearing this


Fear

I hope that you will keep your words real. That you hold my hand everytime I'm to run. That you will hold my fear in your hands like hurricane. My tears feels like stones. I hope that you will catch them. If you will keep your promises and I will keep mine. That I keep love you forever.

But we both know that you will runaway with bloody hands. After that you took My heart out of me. And I know I'm standing here with no heart and only hate inside me. I hate that I'll keep my promies


Bra måndag

Fina Ellen är här men hon ska dra snart, men hon har varit här någon timma. Vi säger Grattis till henne idag för hon har fått vuxenpoäng.
Hon har nämligen gått och skaffat sig tillstånd att köra själv i trafiken! Vi vet nu vem som kommer få vara min chaufför tills jag har mitt körkort :))!

The night is not wild this day

Drar mig in mot staden där min vän väntar på mig. Vi ska handla mat och laga gott i gott gott. Sen blir det lite sötsaker till melodifestivalen. Blir en bra lördagskväll,
lugn med en jättebrakompis. Sånna kvällar behövs alltid :)

my drug right now


the winter day


Glee

Glee - we are Young !!!! <3


my best friend and I

Idag kom Elin förbi och sa hej. Ingen skola för mig idag. Vi gick ut och fota i fina solljuset, men fy vad kallt det var. Men det var det värt. Gillar bilden som jag har som min header. Hon åkte för någon timm sen, jag har gått och blivit glee nörd. Hänger tyvärr inte med i serien men musiken fyller min öron. Så har fixat massa glee låtar till min iphone som kommer få mig till sömns nu hoppas jag. Har somnat sent dom två senaste nätterna, it sucks!

Ögon i nacken

Var i skolan idag i 1h typ. Hämta min studentmössa och hade lite lektion. Sen stack jag hem och plugga körteori + åt omelett som jag har ätit varje dag sen i tisdags. Vid tre drog jag hem till familjen jag ska börja vara barnvakt åt. Gick och hämta barnen på dagis. Var barnvakt mellan fyra till åtta. Det var kul men lite ansträngande. Runt åtta så vart jag riktigt trött, hihi. Var ju första gången.

Så det känns skönt att kunna få in lite extra pengar utan att behöva jobba halva dagar ;)
Nu ska jag sova sött.


The light is the moon on the sky

Just nu ligger jag i min säng och försöker sova. Men något gnager mig. Vet inte vad "/ . Idag hade jag en fotografering, it end well :)

Men som jag sa ligger just nu i min säng och lyssnar på den bästa (the king of pop). Det är inte mörkt i mitt rum. Månen lysser upp hela mitt rum. Så fint, blir faktiskt lite bländad ;)

Godnatt folk!


Sötis

Min vovve!


Smile

Smile when life hits you, your smile will eventually hit back :)


not living in the reality for the moment

gluttar fortfarande på The Mentalist, som jag sa. Jag är helt hypnosiserad av serien♥

The Mentalist got me

ingen bloggning för jag är helt uppslukad av The Mentalist, har kommit till halva säsong 1. Måste köpa säsong 2 och tre, kollar för tillfälligt på datorn.
Kommer tillbaka när jag har lämnat The Mentalist för denna säsong ;)

So true


I'm in love with a actor

Han är ju så jäkla snygg! Sexig och söt! Hans leende ;)! Älskar hans karaktär i The Mentalist som jag har gått och blivit lite beroende av :)!
Ligger just nu och kollar på massa intervjuer med han. Simon Baker <3

Jag är så töntig !


Euphoria

Förbra! Hennes röst gick rakt igenom mig när hon sjöng låten. Framträdandet var så sjukt snyggt också!!!!
L. O. V. E. !!!


bra lördagskväll

Har en trevlig kväll med tv nära vänner !

dreaming of a land

Jag vill till London och shoppa till jag drop! Har aldrig varit där, känns som jag är den sista person
i detta avlånga land som inte ha varit där. Får se när jag kommer ditt,
mamma vill också ditt. Så snart så kommer vi ditt hoppas jag!

scary

det blåser inte i mitt rum men ändå så snurrar min taklampa, fett läskigt!

upptagen

Just nu sitter jag och försöker plugga, känner mig stressad. Måste hinna skriva en inledning till min uppstats och sen fixa saker tills ikväll. Ska på födelsedagsfest. Så bye bye !

Hej

Lägga sig hungrig är inget jag kan rekomendera. Kommer ta år för mig att somna fast det gör det ju varje natt. Men ännu svårare att få ro när magen inte är i ro. Hur löser jag detta?
Jo! Jag bryr mig inte. Har redan borstar tänderna och känns inte bra att äta tjugo över elva på kvällen.

I morgon kunde jag plugga hemma, gjorde det förra fredag också. Men då blev det inte mycket gjort. Men i morgon ska det skrivas så datorn blir för varm !

Godnatt , 23:23?


HolyPinata

Tänkte tipsa er om en bra blogg, Line stolt!
Min fin fina vän! Hon skriver bra och tänker på ett annorlunda sett och gillar hennes bilder.
Vet inte vag jag mer ska säga, kolla in henne/hennes blogg ;D
kolla här !!

peace in the big city

Detta är min dag i Stockholm, underbart !

Home is like a safe area with walls

Sitter på bussen hem, dagen i Stockholm har varit super! Jag var ju så off på det. Men har haft skitkul. Fast jag fick gå på stan typ tjugominuter själv. För dom jag gick med ville äta sushi och det äter inte jag så jag gick och åt med några andra. När jag hade ätit klart var inte dom andra det så jag fick gå på stan lite själv, men det gör inte mig något :)

Köpte ett örhänge på punk shop, fake spiral! Fett snyggt, jag trodde inte jag skulle passa men det gjorde jag :))
Nu är jag trött och ska lyssna på musik och drömma mig bort till vi är hemma i Lkpg. Bye!


Window dreaming

Sitter just nu på en buss som har Stockholm som slutliga Destination.
Lyssnar på musik och drömmer mig bort samtidigt som jag tänker på massa saker som får mig att tappa humöret en aning :(


King of my iTunes

Sova och lyssna på den bästa !


Obs

Jag måste verkligen försöka sova nu, ska upp vid sex. Ska till Stockholm med skolan, är inte ett dugg pepp!

Jag såg på The Mentalist idag klockan åtta på kanal åtta. Fast det har jag gjort hela denna vecka. Sen idag så handlade det om en mördare som har gjort fall för förut och som tydligen döda han Patric Janes fru och barn. Jag fatta inte så mycket så vart nyfiken. Jag kolla då på första och andra avsnittet och jag har fastnat för det. För hans metod att se saker, manipulera och sånt. Det är coolt och tycker det är intressant så som han tänker. Därför har jag svårt att sova tänker lite mycket på hur.
Till det har jag lite panik över vart Sverige ska ta vägen. Mord varje vecka känns det som. Känner mig inte trygg längre eller jo fast det är läskigt.


Du fick ju vad du ville

Få inte panik för livet inte gick som du ville, tänkt istället att du fick ett annat liv som du inte hade tänkte dig. Vi önskar ända alltid att vi några andra än dom vi är och att vi hade andras liv.


outdoor

Gick ut för en liten stund sen för att fota lite, solen lös ju på så fint. Men så fort jag kom ut så försvann solen och jag klarade inte av att vara ute så länge frös ju. Så jag gick efter tio minuter ungefär och seriöst så fort jag kommer in så börja solen lysa igen. Jag hade ju bytt om och tagit på mig myskläder igen. Är lite irreterad över det :P

RSS 2.0