Yesterday

Glömde berätta att igår den 30/1 så fyllde min bror 25år. Tyvärr så var han inte hemma så ingen tårta. Men han er h från Stockholm i vecka då blir det tårta vare sig han vill eller inte :)


dryck

dricker just nu en smoothie och kollar på Disneyfilm.
Det jag hade in smoothin är :
vanlig glass
1 kiwi
halft äpple
lite juice
lite jordgubbsYoghurt
den blev jättegod!

Dagens plagg

Haha ska jag börja med dagens plagg, säger plagg istället för outfit, det låter roligare :))


Öppna ögonen

Morron på er!

Jag är skit trött som jag jämt är på tisdagar. Men jag mår skit illa fattar inte varför. Har börjat att må illa så fort jag äter, det är sjukt jobbigt :(
Jag måste gå till min buss om tio minuter och jag ligger för nu läget i sängen. Måste klä på mig men det orkar jag inte, pallar inte skolan :(


tangentbordet är nu över använt

Hej på er!
Suttit nu sen nio och skrivit klart min självbiografi. Jag skrev om allt, ändra ämne allt! Nu blev den inte för privat men ändå. För det är inget ämne jag har velat prata så mycket om med andra. Jag valde att skriva om hur jag ycker det är att vara adopterad, asså vad mina tankar är. Det är rätt jobbigt men är nöjd. Så nu är mina ögonlock snart igen bomade så jag säger godnatt!

black on the orange

När man inget har att göra och väntar på att klockan ska bli åtta då Mentalist börjar
så målar men sina oranga naglar halv svarta, haha!
Ser rätt kul ut och lite fult ;)

Chill

Sitter på ett fik och myser med Louice. Hade en lektion idag rätt soft. Ska dra hem snart, hoppa in i min dunder mysiga ziperall som alltid och sen plugga lite.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3178955/images/2012/pic_186947783.jpg" class="image">


dunk dunk

Har jätteont i huvudet så tänker faktiskt gå och lägga mig. Kollade på Spårlöst precis, det är känslosamt men ändå inte. jag vill också göra en sån sökning efter mina biologiska föräldrar. Fast den viljan kommer och går. Jag vill eller jag ska tillbaka till Indien innan jag dör. Jag har en australien resa inplanerad om typ två-tre år. Så pengarna kommer gå till det, efter det så är det Indien som gäller. Jag är ju lite insatt i en Indiskakulturen.Jag älskar bollywood filmer och indisk musik. Det är så underbart, alla filmer handlar om nästan samma sak. Kärlek,obesvarad kärlek,förbjuden kärlek. Det är underbart kläderna,färgerna,musiken,sångerna,danserna hela skiten! Mina favorit skådespelare är Kjol Devgan och Shahrukh khan.
Men gud vad huvudet dunkar, så nu ska jag klicka close mac!

Denna lå är ifrån filmen Kabhin Khushi Kabhi Ghum och det är Kajol och Shahrukh khan som som sjuger.
Låten och vieon och filmen är underbar!

sunday by night

Känner mig jävligt sexig i min tofs och linne plus min Ziperall som jag har på mig.
Sitter just nu och pluggar och det går inte så bra. Ska skriva en självbiografi och så tänkte jag klämma in samhällskunskap och körteori.
But that's never gonna happen in my world, but I can always dream
Känner för att gå ner och trycka i mig något ätbart men orken räcker in till :(

Skön känsla

Visst är det skönt att spy när man har ätit mycket. Råka göra det precis, det var inte så att jag satte fingrarna i halsen. Men åt så extremt mycket så det blev så att jag hosta och då kom en liten del mat upp! Fan vad skönt, känner mig inte lika uppsvälld. Tro inte nu att jag nu spyr varje gång jag äter. Dom gångerna jag spyr då är det kroppen som gör det inte mina fingrar.

Men iallafall så ligger Elin här bredvid mig. Har varit här med henne för hon var ensam hemma. Vi har sjungit Singstar och det var inte igår man gjorde det. Men kul var det!

Nu blir Elin lite butter här, måste klia hennes rygg! Så går det när man är lat och inte orkar hämta extra sängen ;)
Godnatt !!


Plugg & tilltugg


Natti natti

Sovgott och dröm om alla småkryp du möt!


great friday!

YO!
Kom precis hem från min kompis, haft en trevlig kväll. Det var ett tag sen vi två sågs så vi snacka och
hade kul som alltid. Pappa kom och hämta mig så jag övningskörde hem, tar varje möglighet jag kan för
att köra.Min kompis visa mig den här videon, så sjukt bra! jag får
inte ofta rysningar av låtar man rös i första övergången
till "I will survive". Sen så älskar jag Mercedes röst eller hon heter ju
Amber Riley in real life. Hon är så grym!Men nu blir att gå till sängs och
läsa lite för ska upp i sakplig tid för att köra och sen ha en fotograferin.
< /br>
(en bild mig och Gia som jag träffa nu på kvällen)

Keso/äggröra

 

Asså det gick inte alls bra, har i för många ägg så det blev keso/äggröra men gott vart det iallfall. Tyvärr så ser det inte lika gott som det var. Men bättre lycka nästa gång :)? Jag blev mätt så extremt fort och så åt jag lite till, men då mådde jag lilla på en gång. Så åt inte upp allt, men jag mår fortfarande skit illa. Kolla på kolckan precis, såg att jag fick lite bråttom. Måste plugga och sen ska jag till en kompis och chilla ikväll. Det blir en bra fredags kväll. Hoppas ni får en lika dra kväll.!
Fått en kommentar om att bloggen ser konstig ut, vad är det som är konstigt ?

foodtime

Hejsan!
Jag fick några bra bilder när jag fota. Ni ser bilden under och den i headern. Denna design får fungera att tag.
Nu börjar jag bli hungrig. Funderar på att äta något nyggit, kanske kesoplättar med banan och grädde :)? Får se om jag orkar ställa mig laga annrs blir det varmakoppen med smak av kycklig, mums!

the light is the true source


Cold

Står just nu ute i kylan i mina sovkläder. Hunden måste få göra sitt, hon var ute för inte så länge sen så, hon får kissa på tomten så länge. Jag ska nu upp och göra i ordning mig. Tänkte ta några självporträtt får se vad det blir av. Sen måste jag plugga massa :(


Almost there ?

Fixa den ännu en gång, kändes så mörkt att ha den svart och tråkig. Var deppig, men jag måte hitta någon bra bild till headern. Jag och Line ska ju som sagt vara i studion på måndag, kanske får en bra där ifrån. Men just nu har jag lust att fota självpoträtt i morgon. Har inte gjort det på flera månader, men fan! Kom på att min kamera krånglar med fokuspunkterna. Kanske måste lämna in den, då blir jag ledsen. Men får se om jag lyckas fixa det.
Line var med inne i Studion när jag fota min syster, så en "fin" bild på oss två och en på mig, så fina flickor!
Nu är är det sängen som väntar, hoppas johnblund kommer fort ikväll!

förändringens vind

Vart den ful,designen? Känner för en förändring men vet inte hur. Lite svårt med det här! Nu ska jag fixa min systersblogg, så mycket kodande. Annars så var skolan okej idag, var ju i studion med min syster. Det gick bra, fick en del bra bilder på henne. Jag och Line bokade studion på måndag, då blir det livat må jag säga ;)
Kollar just nu på Aktuellt och dom visa bilder på norrsken, jag vill så gärna se det. Så grymt snyggt/coolt är det ju. Naturen är ju en vacker sak. Men nu hinner jag inte eller hinner och hinner skriva mer. Måste fixa grejer så jag kan få gå och lägga mig. Så vi höres puss!

konstigt

Bloggen ser rätt konstigt ut, håller på att fixa. Kan inte få menyn i mitten, blir förbannad!
Ser lite fult att all text hr blivit utdrget för den är bredare. Men what to do, what to do?

in the studio

Är just nu i Skolans studio med min syster. Hon fick en dag i studion av mig i julklapp för hon önska sig det.
Det är rätt kul men lite tråkigt eftersom jag knappt har någon inspration.

Soundtrack

Sitter på bussen nu till skolan och i öronen spelas Tarzans Soundtrack! Älskar dom! Disney nörd som man är så fastnar jag lätt för låtarna. Fast det är ju dom gör alla filmerna underbara <3


.

Sitter just nu och kollar på biggestlooser medans den hembakade pizzan står i ungen. Jag hade körlektion idag, samma tid som förra veckan. Denna gång gick det mycket bättre! Så är inte så nervös längre :)!


As garv

Prata precis i telefon med bästa Louice, Fyfan vad vi garva! Fick varken luft ut eller in. Det förgyllde min kväll i mitt forever alone in the darkness. Men ska sova nu, älskar ju att göra det trots mina mardrömmar!

Bilden är så jävla bra!
Skratta ihjäl mig när jag såg den fast jag tycker synd om kon.


Plugg

Detta gör jag nu


forever alone

Känner mig jävligt ensam just denna kväll, det är ingen härlig känsla :(

Zzzzz

Är skittrött och vill sova nu nu nu !

Vita duvor flyger över Nagiala

Ligger just nu i min säng. Är inte ett dugg trött men det är ändå skönt att lägga sig ner med musik i öronen och komma ner i varv. Kolla ju som sagt på Guldbaggen, fy vad tråkig!

Oscarsgalan slår ju det där med storm steg. Men det är ju USA så det förklarar varför. Den 26/2 är det dags igen för Oscarsgalan. Det blir mitt fjärde år jag kommer ligga vaken för att kolla. Men det är så jobbigt att det håller på från 12 på natten till 5-6 på morgonen. Man vill ju inte missa "TheRedCarpet" annars så börjar själva galan 2 typ. Jag har alltid kollat själv. Ska se om det är någon som vill vara vaken med mig och kolla, då kan man göra en rökig grej av det :)!

Men iallfall så ska jag väl försöka komma in i drömmarnas värld där jag hör hemma. Drömma om rengbågar som aldrig tar slut och enhörningar som springer på en äng. Sen får vi inte glömma dom vita duvorna som för med dig frid och fröjd. Jag önskar att jag hade sådana drömmar, men icke sa nicke. Här är det mest mardrömmar, FAST!!! Jag köpte mig själv en drömfångare innan jul. SERIÖST så har jag inte haft lika många mardrömmar längre. Det är lite läskigt.

Jag säger väl godnatt !


24h in pictures

Lite bilder från igår och idag :))!

Baggen

Sitter och kollar på Guldbaggen 2012!

Horse

Hemma nu får stallet med Bella. Åkte ditt för att fota och filma hennes häst. Filmningen får jag se när jag kommer hem om den blev bra. Men fotningen gick inte alls bra. Glömde ju mitt 15-105mm hemma. Trodde det var det objektivet jag la i väskan men det var det ju inte. Det var ju mitt 55-200mm som hamna i väskan tyvärr! Så hade bara det och mitt 50mm. Jag älskar mitt 50mm men det funka inte så bra när jag filma, då jag hade behövt mer vidvinklit. Men får kolla sen på datorn om det vart något bra material.

Men fan vad jag frös, sitter nu i köket hos min moster. Det ska ätas och få värmen i kroppen tillbaka. Sen vid sex så ska jag åka hem. Tänker ställa mig i en dusch på en gång, en riktigt varm dusch!


Waiting

Sitter och väntar på lilla Bella, hon skulle till frissan vid 11. Tycker ju hon borde vara klar snart :)


Morning in the kitchen

Vaken och pigg? Nä vaken och trött jada då! Men sov super äntligen! Sover ibland eller rätt oftast bäst hos andra. Vet inte varför, jag ÄLSKAR ju min säng. Vid lunch kommer Bella och hämtar mig och så drar vi vidare till hennes stall. Ska fota/filma hennes häst. Det blir nog bra, fast jag har så mycket respekt för hästarna så det ibland kan gå över till rädsla. Men det löser sig ;)


In motala

Sitter just nu hos min moster i Motala. Åkte hit vid halv sju och kom fram vid halv åtta. Bussresan var inte rolig. Det var skitvarmt i bussfan var lika varmt som i en finskbastu. Och sen så satt det en väldigt stor person brevid mig så jag satt som ett fikon i en konseverad burk mot fönstret. Men det värsta var värmen och luften. Fanns ju ingen fräsh luft, samma jäkla luft som cirkulera i mig, fyfan! Men har inte gjort något specielt nu. Ska lägga mig och läsa lite.
Så vi höres, puss!

Drömmar om nitar på 14cm

Skulle kunna göra allt för dom här skorna, dom är så extremt snygga!
Skulle kunna tänka mig ha dom på studenten till en vitklänning!
Jag är ju skogalen, jag gillar inte skor utan älskar! Tyvärr så är men en snål skogalen mäniska!

(Pumps med platå från NELLY TREND. Nitar och strasstenar på häl och klack.
Klackhöjd 14 cm. Platåhöjd 3 cm. "Svart" i läderimitation. "Blå", "Armégrön", "Taupe" och "Röd" i mockaimitation.)

kostar 539kr på Nelly, lite dyrt :(

Nu börjar

Idag börjar balträningarna. Jag ska dansa bal i maj, en tradition som vi har här i Lkpg. Träningen håller på från tolv till halv två. Sen är det att åka direkt hem och packa väskan för man ska till Motala ikväll :)

LOVE LOVE LOVE

Filmen var underbar. Den innehöll allt. Hopp,kärlek,sorg,glädje allt!
Grät igen hela sist delen! Hela ja var varm inombords :)!!
Hela jag är fylld av kärlek just nu å vet inte vad jag ska säga!
KOLLA PÅ FILMEN!

Dolphin tale

Denna film ska jag nu se,den verkar vara grym! Får lite gåshud av bara trailern !

believen



never fully believe in someone else before you trust yourself completely

camerawalkaway

sitta och kolla på film denna lördagskväll med mi fina walkaway mugg
som innehåller varmchoklad :)

Sova tills änglarna gråter

Ligger i sängen just nu. Det är skönt må jag säga. Kom hem från Louice vid elva. Pappa kom och hämta mig, hon bor ju långt åt helvete ute på landet. Bussarna slutar gå vid sju där ute? Så pappa var snäll som kom och hämta mig. Jag körde hem i mörkret som var mörkare en mörkret. Det var mörkt kan jag påstå. Men det gick bra :)!

Nu ska det sovas hoppas jag. Är så trött så jag vet inte vad. Så jag säger godnatt!


Nu sjunger korna

Är hos Louice, varit här sen typ 5? Fyfan har inte tråkigt någon sekund med detta sällskap! Nu ska jag åter gå till det roliga !


Cut

Sitter just nu i ett litet rum och klipper min film som är en del av mitt projektarbete. Var i Italien i höstas, fota och filma som är nu mitt projektarbete. Jag försöker få plats på ett ställe här i Lkpg att ställa ut mina bilder.
Så det är vad jag gör nu, ska hem till Louice sen :)! Vi hörs då, puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3178955/images/2012/pic_185308061.jpg" class="image">


23:23

Det är något med siffran 23, har hört något om det!


I Nationens intresse

Såg denna film i kväll med Louice. Den är värd se tycker jag. Man blev aldrig uttråkad, det hände grejer som man inte kunde föreställa sig. Jag brukar kunna fatta vad som kan hända, men inte i denna film. Sen tycker ju jag att Persbrandt är jävligt snygg. Jag vet han är 48år, men ände sen jag började kolla på Beck. Jag har kollat på beck sen jag var 10 år? Men iallafall, så har jag tyckt han ser okej ut, men när jag blev äldre så började jag tycka han är riktigt het. Jag vet inte vad det är med mig och äldre män. Jag tycker Gerard Butler är den snyggaste som finns, han dreglar jag efter!!! Men tror denna film fick högre poäng för det är Persbrandt. Bion kosta 105kr och det var den värd.


Hoppsan

Råka somna nu på lektion, skyller på mina sömnproblem. Fan vad jag sov!


Morgon humör

On my way to the school! Lyckades under denna bussresa att se död ut så ingen kommer fram och pratar med mig. Ibland har jag inget imot det. Fast jag brukar oftast vilja försvinna in i min egna värld på monarna. Men ibland kan det vara trevligt med morgon prat, beror på vem det är. Idag är jag skit trött ;(


Inte den rätta knycken

Det här med att sova är ingen dans på rosor. Det är svårare än vad det ser ut.
Jag och mina förbannade sömnproblem! Antingen sover jag inte bra alls men länge på något konstigt vänster eller så sover jag bättre än änglarna som har evig vila fast då är det bara några timmar. Hinner ju aldrig att vila ut min så överarbetade hjärna ;)!

Men ska väl ge det här ett till försök, kanske inte har rätt teknik?


Nostalgi

Denna kväll slutade rätt bra, skypa med min kompis Fredrik i någon timma. Vi lyssna på massa 90-tals musik. Notstalig på högnivå, det var som en liten förfest i min onepice. Han skulle ut ikväll, jag palla inte. Vill aldrig lämna min onepice.


tänka lågt

Idag har det varit en rätt jobbig bra men den sluta super. Körlektion gick som ni kan läsa i inlägget under, så gick det inte så bra. Varit i skolan efter körlektion, hade fotoc. Men lektionen varade i trettio minuter. En kort men bra föreläsning. Efter det åkte jag in till stan för att träffa bästa Louice. Hon gick i min klass i ettan och halva tvåan sen bytte hon skola. Men henne släpper man inte i första taget. Vi har börjat smida lite planer om vad som händer efter studenten, det är ju bara pengar som ett problem. Men sånt löser sig, här hänger vi inte läpp. Jag har så jävla kul med henne, så kul som jag har med henne. Har jag inte med många andra, hon är tame fan mig mer värd än guld. Och värdet på guld är högt, hihih!
Jag och Louice, kolla vad fin vän jag har!
BTW, bilden är nog ett år gammalt :)
Mina ögonbryn är inte buskigre än busken, haha dör!

Just nu har jag lite panik känslor blandade med ledsna typ. Tänker på körlektionen och känner att allting går fel när jag ska försöka göra rätt. Hahaha, är rätt självkritiskt och klagar. Men när jag klagar så klagar jag inte på andra utan på mig själv. Vi fick en uppgift av skolan att skriva en självbiografi typ. Inte den lättaste grejen att göra. Så ska sitta med en i kväll. Men först så väntar duschen!

Done

Nu är lektionen klar. Fyfan ! Hon hade ju fått en ny bil. Ap känslig på allt! Det gick inte alls bra! Var skit nära på att bryta ihop och tjuta. Har så jävla hög prestationångest på mig själv typ. Men hon är så bra, så efter lektion satt vi nu i bilen och prata. Jag berätta varför jag har panik och grejer! Men nu är jag lugn, äntligen. Men är skot sur och arg på mig själv!
SUCK!


.

Nu kom den där förbannade nervositeten är snart framme på körskolan .


Busride

Sitter just nu på en apaskumpig buss på väg till körskolan. Ska ha körlektion. Det går oftast inte så bra på dom i mitt tycke om man gemför när jag kör med pappa. Då går det super! Blir så nervös när jag kör med Carina som min lärare heter. Men grejen är att hon är skit bra! Fett rolig och så. Så jag borde kunna slappna av men det kan jag inte. Blir så förbannad på mig själv!!

Hoppas det går bra idag, jag har inte blivit nervös än. Brukar bli nervös kvällen innan. Men nervositeten kommer nog när jag sitter och väntat på skolan eller innan.
Önska mig lycka till!


If your ever gets boring

Follow me in instagram! :)


mixad frukt

sitter här med en smoothie. Stavas det så?
Den innehåller:
ett äpple
en banan
någon mängd med vaniljyoghurt.
+ kanel
=
Gott för mina smaklökar!

colornoise

hitta en bild på mig som är från 2009/2010? Innan jag tog bort min tandställning som jag gjorde förr förra våren tror jag ?

Försöker få tillstånd i trafiken

Försöker plugga lite , fick läxa av min körlärare till nästa körlektion som är i morgon. Inte kul, eller det är jobbigt .
Så ska ta mig ner till köket och göra en smoothie och kolla på 300 & dregla över Gerard Butler !


try to love your self..

Det här med att må dåligt känns som mig grej. Nä men jag har lätt att dra mig ner i alla ångest typ.
Just nu så sitter jag och tjuter till biggest looser. Brukar inte göra det, men är lite känslig idag. Jag vill så gärna va på biggestloser camp. Men vill inte vara med på tv. Jag vill och behöver gå ner i vikt. Kan knappt klä mig fint, bara i tjockhet. Alla har något på sin kropp dom inte tycker om. Thats it, and I will try to blog more!
bild, på mig och min humla!

.

Är nere just nu, har ångest för framtiden och nutiden....

All most back now

Hej bloggen!
Jag har inte skrivit sen den 25/12. jag har inte haft något internet sen dess. Jag har ju varit i Sälen sen i tisdags som var den 27/12? Vi bodde i husvagn och hade inte alls bra mottaging inne i husvagnen. Så kunde inte koppla mobilens internet till datorn som jag brukar när jag inte är hemme. Vi åkte hem idag, vi lämna Sälen vid halv tre och kom hem vid halv åtta. Det var en jobbig bilfärd. Sover hos Saga inatt orkade inte åka hem direkt ikväll. Så åker här ifrån v-rås till lkpg i morgon lunch. Saga heter hon jag åkte med till Sälen, Saga och hennes familj. Har känt Saga sen barnhemmet i Indien så vi har känt varandra i 18år :).
Nu blev hon klar på toaletten så vi ska kolla på SATC!!!
Godnatt!

RSS 2.0