Ses om 1v baby !


studenten 2012

Äntligen var det min tur igår!
Jag gick upp tidigt hade champagnefrukost, fått slutbetygen och sprungit ut. Åkt flak, haft en go mottagning med släkt och vänne. Sen slutade dagen på en sjukt bra sätt. Satt på skolan med folk från klassen och lärarna och chilla. Drack, åt sötsaker och bara njöt av varandras sällskap för sista gången. Efter att ha suttit där i typ 6h så drog vi ner till krogen. Kom ditt vid halv 12 åkte hem vid 2. Mådde fan inte bra ;) Sen så kändes krogen bara som en vanlig krogen runda. Kunde ha varit kvar på skolan med lärarna och klass kompisarna hela natten lång :)
Ni får mer bilder om 1v då jag blir tillgänglig igen.

vårt fina flak


nu är slutete nära


alltid redo

Det har varit en bra dag idag. Fint väder som man hoppas det kan bli på fredag också. Men har bakat och börjat packa. Eller har nästan packat klart. Åker ju till Turkiet med en fin vän på söndag! Det är min studentprisent, snälla föräldrar har man :)! Elin var här nu på kvällen och kollade på säsong avslutningen på Grey's . Asså hemskaste någonsin! Hoppas dom inte förstör serien nu!!! Hon åkte hem för 30min sen.
Ska nog lägga mig i sängen är grymt trött :)
Gud vad tråkiga grejer jag skriver ;)

studenten är nära !!

Livet är stressigt, det ska åkas för att handla, åkas för att köpa grejer till flaket. Det ska bakas och herregud vad saker ska fixas tills på fredag då det är dags. I morgon ska klassen åka och fixat flaket och vi har kanske inte tillräckligt med bilar och massa grejer. Men det är kul också! Tyvärr så har vi inte haft den ultimata studentveckan. Men har ändå haft det nice. Här är liter bilder, dom två första är ifrån fredags då det var klassfest. Sen den sista är ifrån måndags - Måndagsklubben :)
Ska snart iväg och köpa färgburkar till lakan som ska vara på flaket ;)! 

life is like a fucking hangover movie

pppaaaarrrtttyy - måndagsklubben with my girl !
Studentvecka - dag 4 !
har haft en dags mallanrum mellan alkoholintaget, life is good !

RSS 2.0