love her

FY FAN VAD GRYM hon är !!! Vill ha denna version i studioverison !!!

livet är som dans på rosor

Hejsan hoppasan!
Det händer så mycket i mitt liv just nu, men ändå inte. Jag gör inte mycket om dagarna men ändå känner jag att jag är för upptagen för att blogga. Mår riktigt bra, student veckan dra i gång i morgon. Ska upp till motala till en klasskompis och festa med klassen. Eller med dom som kommer ;) Sen så får jag se vad som händer i veckan, vårn klass är svår att få ihop and it sucks! Jag som har sett fram imot den här veckan sen jag börja trean. Men en grej är underbart är att den 10 juni drara jag till Turkiet - Alanya. Det är fjärde gången jag besöker den staden men denna gång ska jag åka med en kompis. Utan föräldrar, känns pirrigt för jag är så flygrädd. Men det kommer bli asnice.
Så jag bloggar så fort jag kommer ihåg det annars så vet ni att livet är bra för tillfället ;)!
Bjuder på en bild på min fina vovve som togs i tisdags :)

dark side


sista plugget


bra fredag

Har precis kommit hem. Denna dag har varit super! Tog en spontan tripp till Nkpg med Elin. Skulle till sylebytyra utförsäljningen, jag trodde dom skulle ha sina kopior av jefferycambell men dom fanns inte där. Jag hitta inget där så kom hem med nada. Men vi satte oss i solen och stekte. Det var så varmt så åkte hem 40min innan våran pakeringsbiljett tog slut. Så fort jag kom hem la jag mig i solen, låg väl där i 30min sen blev det att ställa upp som chaufför till affären med mamma. Det blev ju efter det att lägga sig i solen efter handlat i 45min typ. Pappa grilla kött och champinjoner till middag, fy vad mumsigt. Felicia kom hit en snabbis för vi börjar planer en student resa. Sen har jag varit med Elin resten av kvällen. Drog med henne till min mormor & morfar. Skulle be morfar lite halv gulligt med hundögon om jag fick låna hans bil till söndag. Det fick jag, trodde aldrig jag skulle göra det. Men nu står där på garageuppfarten. Den kommer jag nog vilja beslag ta om dom ska sälja den. Den är skön att köra.



 

Men i morgon ska till den andra Abturientbal och kolla plus fota. Sen direkt efter det ska jag hem till Fredrik med Gia och kolla på Eurovision :D! Är så jävla pepp inför finalen, vi tre är eurovison nördar!


Nu är det värsta borta


pause


-


Dagens inspiration


mitt liv fram till studenten


inside


godnatt


The last song

Kolla just klart på denna film. Jag började på den igår men han inte se klart den. Den är så bra! Inte min favorit film men, så underbar. Ni som har sett den kan nog hålla med om man att man inte tacka nej till en sån sommar. Fast man kan ta bort den del! Men ni som inte har sett den så rekomenderar jag den !

historia plugg

Sitter och pluggar, gjort den sen lite efter 3. Om jag bara kan hålla kvar
koncetrationen skulle jag ha varit klar förlänge sen!
Pluggar historia, lite långtråkigt men ibörjan var det intressant, haha!

tävling


Abiturientbal 2012

Jag kom hem från balträningen för ett litet tag sen. Det gick faktiskt bra! Vi har haft det svårt med att snurra exakt antal för det blir ibland att man inte gör klart en snurr för att hinna med nästa steg. Men denna gång gick allt bra utom att vi måste få in kategorierna i huvudet. Jag börjar bli riktigt nervös! Balen är ju nästa helg. Den 19/5 smäller det! Men det kommer vi nog klara. Det är en söndags träning kvar och sen två långa pass. Som är på tisdagen och fredag samma vecka. Dom passen är 4-5h! Ska byta om nu men blir väldigt varm och svettig.

Bilder från: google.

Lööörrddaag

Hade min fina kompis Felicia på besök ikväll. Hon åkte för någon timma sen. Ska nu sova för i morgon måste jag upp tidigt för balträning. Vi kolla på en rätt så bra film. Min favorit var skådespelare Gerard Butler var huvudrollen, honom skulle jag allt vilja äta upp ;)! Berättar mer om filmen i morgon när jag är hemma vid 12. Träning mellan 9-11.


lopez

Härlig låt !

SF here I come


pink in the green

Öppna en hårdisk och hitta massa av mia fotografier, här är några :)

fira morsan

Igår kväll dorg jag med mig min mamma som fyllde år ut. Det var jag,mamma,lillasyster och min mormor. Först gick vi till en indiskresturang(yogi) och sen bio. Men vi blev klar med maten fotare än vad vi trodde så vi gick runt på stan innan bion börja. Mamma och mormor tryckte i sig en glass efter maten och det blev en bosses. Deras första bosses någonsin ;) Filmen vi såg heter Älska mig igen! Jag tycke den var jättebra :)!

dresses

Jag älskar maxiklänningar! Själv äger jag 3st och vill ha fler och fler.
Dom här på bild skulle jag ha klickat hem på en gång om man hade pengar!

Teenagerpost


it feels good

I'm allmost back! Min inspration börjar komma tillbaka. Inte så mycket när det gäller foto. Men sitter just nu förtillfället och skriver början på en kort historia ?

home from the movie

Är hemma från bion nu. Ska lägga mig, är i ett konstigt stadie känslomässigt. Ville börja gråta under filmen den var så bra och sorlig och mysig på samma gång. Är grymt trött och har mycket att tänka på. Så skriver om kvällen i morgon. Ciao!

my night


1 maj 2012


One hot women that can sing

Nu ska tipsa er om en artis. Hon känd men det är många som inte vet hennes namn. Men när man säger att hon är ledaren i PussyCatDolls så fatta man direkt vem det är. När det gäller musik för min del så lyssnar jag på nästan allt. Allt går i perioder, i två veckor kan jag droga en artist och två andra veckor är det någon annan som får äran att förgylla min vardag. Just för tillfället är det Nicole. Jag har alltid gillar PCD. Men fatta aldrig varför dom var grupp på ett sett. Det var ju Nicole som sjöng hela tiden typ. Nu när gruppen har ett break eller om dom har upphört har jag tyvärr ingen koll på. Men hennes egna karriär går bra, hennes låtar är grymma! Hennes musik videos är underbara. En del är riktigt snygga!

Sen så är hon så jävla snygg, hon är nog den snyggaste människan på jorden! När jag visa min kompis hennes musik video till WET, så satt vi båda och dregla över dataskärmen typ ;)

 

Men här dom bästa låtarna med henne enligt mig :)


Den här videon älskar jag fram till 02:45. Efter det kan vill jag inte kolla, tyckte hon kunde behålla videon som den var. Inte massa lampor och sker! Annars äcligt snygg video!
I den här videon är hon grymt het, haha ;)
Denna video med 50cent är och grymt snygg ;)
Sen har hon massa andra bra låtar ;) One

Ny design


Jag var ju ute och fota som sagt, lite självpoträtt. Det var länge sen jag gjorde det. Klänningen är köpt i stockholm 100kr på Ohio. Vet inte om header bilden kommer vara kvar länge, den är lite pinsam x)
Men kände för att ändra färger och lite sånt. Hoppas ni gillar förändingen.

after the morning it is still morning

hejsan!

Jag gick upp sex i morse för jag hade körlektion som btw gick super! Den här gången så sa min lärare ett ställe jag skulle åka till och parkera. Ingen hjälp inget. Det var små grejer som hon tog upp men dom kan fixa lätt.

Jag kom hem vid halv 9, råkade somna till halv tio. Då tog jag kameran och hunden ut i skogen. Resultat får ni se om det blev något bra. Tog självporträtt, blir kanske en ny design också!

Nu ska jag äta något för magen vill ha mat. Får se om jag öppna kylskåret, det luktar något riktigt äckligt där inne.

Vi höres senare :)


körlektion omänskligt förtidigt

BTW: fulaste bilden jag någonsin har gjort, men orkade inte lägga ner tid :P!

Köra bil i sömnen

Kan inte sova så pluggar lite :)


fina torsdag

Åkte in till skolan idag för att träffa Line. Var inte alls länge i skolan utan vi gick ner till stan.
Vi gick ner till stångån och chilla, snacka om allt mellan jord och moln :)
Åkte hem sen vid tre satte mig på trädgården och förökte plugga teori, men gick sådär.
Ska försöka igen nu!

Torsdagen

Såhär ser jag ut , en liten mupp som dissar solen för att åka till skola för att träffa min kära vän Line :)!


day day day

Min dag har varit enkel,
. legat och solat / pluggat från 11 -2
. åkte in till stan träffa en komopis vid tre
. vi sex träffa en annan kompis
- helt enkel skön lugn dag i det dina vädret !

Värme/plugg

Ute i solen och pluggar :)


music is my drug

love♥

smile


VALBORG 30/4 2012 - DEL2

Efter att vi kom hem åkte resten av hennes familj iväg så vi fick hela huset för oss själva. Vilket betydde att musiken spelades på högnivå, hon bor ju på landet så ingen granne kunde man störa med musiken. Vi satte igång att laga mat. Vi gjorde hemma gjord potatisgratäng med deras egna skjutna kött och vitlöksbröd. Fyfan vad gott!! Vi är ju bara så bäst! Sen till efterrätt så gjorde Louice Panacotta med hallonsås, det är så extremt gott. Andra gången i mitt liv jag åt pannacotta, allt jag har ätt säga är att det är "foodgasm"! Vi satt ute på altanen det var ju mörkt sen och lamporna funka inte på altanen så två ljus fick duga. Men sen fick vi syn på en spindel och vi började nästan stor tjuta så vi sprang in efter att tag. Först våga vi inte röra på oss, vi satt frysta fast i stolen.

Vi hade ätit så jäkla mycket så vi hamna på hennes köksgolv. Vi gick och la oss 12 vi var så trötta! Vi somna på en gång. Visar er mer bilder från den soliga första maj vi hade ;)


Valborg 30/4 2012 - del1

Här är dom första bilderna från igår, asså dagen var så bra. Vädret var underbart. Jag vaknade ju upp igår morse och var riktigt opepp på livet men vädret vände den känslan på en gång. Jag mötte upp Louice klockan 12 i stan. Vi gick och åt mat och satt på uteserveringen. Sen gick vi till Storatorget med en varsin glass i handen och satte oss i några stolar. Där satt vi i solen i minst två timmar. Det var sen dags att gå och handla lite innan 4 för att hinna med halv 5 bussen hem till Louice. Bilder från kvällen kommer senare :)!


the sun will shine if you smile

Mitt förra inlägg blev fail. Skulle lägga upp en bild men så blev det inte, min iphone vill leva sitt lilla egna liv ibland. Men nu är jag hemma från Louice. Fyfan vilket super väder idag, dagen har varit super! Valborg var också super, vi laga skitgod mat och bara myste. Jag vet inte vad jag mer ska säga om dom här två dagarn utan att det har varit super! De blev mycket super ;) Ska fixa bilderna så ni får se ;)

Gött

Just nu = ingen blogg idag.


RSS 2.0