Hatar

Hatar den förbannade telefonen !! Som inte känner av skit!!!!
Jäkla touch!!

Ni fattar när det blir fel? Blir jämt fel när jag mobil bloggar!!

Tyvärr kan man inte ta bort inlägg som görs via telefonen på appen eller på datorn. Det suger!


Darkness and roses

Att inte veta bad man ska göra av känslor är jobbigt. Kommer tillbaka när jag hittar ett bra förvarings grej.


Lets party

Hello!

Just nu är musik på högvolum och jag & Bella gör i ordning oss. Vi ska snart äta och vid åtta kommer folket. Då är det förfest och sen krogen!!

Hörs i morgon då vi får se hur ljust solen vill lysa!


I want to start a fier


Motala röj

hello!

 

Jag har precis fixat min väska. Idag bär till Motala, ska först hem till min kära vän Line. Senare kommer Bella och hämtar mig och då är förfest som rankas sen blir det nog krogen ;) Är rätt seg nu men blir nog mer pepp senare. Ska ut med några i min klass och sen annat folk. Blir nog en bra helg bara inte alls för vild ;)

Måste dra ut med hunden nu.

Jag vet inte vad jag ska göra för bloggen ska bli roligare. Jag vill ha vår så det kan komma roligare bilder så man kan vara ut!


rainbowhair

Jag sitter just nu på weheartit och drömmar mig in i bildernas värld. Jag älskar folk som har udd hårfärger. Visst rött är inte en så udda färg längre. Men Jag vill gärna ha den färgen. Mer rött än svart men vill ändå behålla lite svart. Vill inte ha knall knall rött.Jag försökte ju färga håret rött i sensommar/höstas blev bara lite rött i solen annars mer brunt. Så nu har jag en svart utväxt och resten av håret är mörkbrunt hår.Tänkte ju fortsätta färga håret rött men ska ju dansa bal och jag ska ha en knall orange färgad klänning. Rött passar inte precis till det. Så rött får bli efter Studenten.

Hinner ju inte färga håret rött på några veckor om jag inte vill förstöra håret.

 

Men jag diggar dom som färgar håret i olika färger eller en udda färg. Att färga bara toppar är snyggt också :)

 


bild2- vill ha den färgen. Inte fär ;D


torsdag

Hejsan!

Idag har det varit en bra dag. Vi hade redovisning av vårat projektarbete. Min gick väl bra, var rätt nervös så jag glömde säga en heldel grejer. När man kom då vid halv två en lagom tid. Hinner vara ensam i över två timmar. LOVE IT! Då hoppa jag i badet och låg där ett bra tag. Sen var jag en duktig dotter och fixa disken och laga mat. Även om dagen har varit bra är jag lite små deppig, vist jag vet nästan varför. Men jag bestämde mig att skrapa ihop lite mynt från spargrisen och köpa Den&Jerrys. Andra gång i mitt liv jag gör det, den glassen är ju så dyr. Men känner att jag förtjänar den. Så jag övningskörde till affären och sen gick jag hem. Pappa skulle vidare ut i skogen med vovven. Men nu hr jag laddat ut med Desperate Housewives, ska fortsätta där vi sluta i fredags då jcg och några började kolla på första säsongen :))




Yummy!

Tonfisk & nudlar!

 


onsdag

Godmorgon!
Sitter och kollar på Erik och Mackan. Men nu måste jag göra teoriläxa för har körlektion vid 12.

..


tisdagar är inte min dag

Bloggen blir lätt drabbad när jag har fullt upp. Jag jobbar för fullt med det sista till projektredovisningen som vi ska ha på torsdag. Mitt huvud tänker bara på projektarbete. Jag har nu för tillfället hållit på med körteori som inte funkar. Kommer aldrig kunna ta det där kortet. snart ger jag upp asså. Fast nej det gör jag inte men vilja finns för det. I morgon har jag körlektion och min körlärare kommer bli besviken på mig. Jag med för teorin går så segt! Men efter projektarbete då jävlar ska det pluggs hoppas jag. Om 30min är det Desperata Hemmafruar och jag är så glad!! Tisdagar är inte mina dagar, försover mig jämt på tisdagar. Fattar inte varför just på tisdagar.

 

Efter skolan idag möte jag upp en gammal kompis. Vi gick i samma klass från 7-9. Efter nian tappa vi varandra eller det gjorde vi lite innan nian också. Sen så blir det att vi ses då och då. Det är trevligt.

Nu orkar jag inte och vet inte vad jag ska skriva är så sur på körteorin!



Not sleep

La mig halv 11 ingen sömn här inte


PEPPA STUDENTEN


FYFAN VAD PEPP JAG ÄR!!!

 


Forever alone ;)


det är måndag och jag är måndgs deppig som alltid, det är ingen depp om skolan.
Utan jag känner mig jämt jätte ensam på måndagar. Hatar den känslan!!!
Så har lite smp panik vill göra eller prata med någon men är forever alone.!
hahaha fyfan, sitter och tycker synd om mig själv. Får sluta med det ;)

Patter on shoes

Idag så traska man runt på stan med mamma efter skolan och jag hitta min studentklänning. Klänning och klänning kan jag väl inte säga att det direkt är. En lång skjorta mer kan man säga ;) Jag köpte ju en klänning i höstat från Nelly.se men den vill jag inte ha längre får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på den här. Den är jätte enkel. Vit och lång där bak och kortare där fram. Så enkel att jag redan är trött på den. Men jag provade med mössan på och ett par klackar, det såg rätt bra ut. Så för tillfället så sitter jag och kollar efter skor att ha till, vill ha ett par färgstarka skor. Eftersom klänning/skjortan är så enkel så får smycken och skor piffa till det. Sen så har jag ju en färgstark klänning som jag ska ha på kvällen!


Hitta dom här skorna, är rätt kär just nu!

:)

Idag är det 11,5+ ute :))))


My days

Att somna var jag rädd för men nu kan jag inte sluta längta till nätterna då jag ska få sova. Från att drömma mardröm efter mardröm så vart solljuset en räddning. Men nu så bländar ljuset mig och allt jag vill är att gå tillbaka i sömnläge. Mardrömmarna har börjar komma till mig på dagen och drömmarna när jag sover är underbara.
Min drömfångare jag har över sängen funkar på nätterna men behöver en över på dagen också känns det som..


Games

Friendship is like a game. If you cheat, you will lose everything. But if you play fair. The friendship will last forever and you win.


.


jahopp

herrrrreeeegggguuudddd vad uttråkad jag är! Visst jag borde stryka men det orkar jg inte. Men vill göra något!!!

twitter

har man gått och skaffat twitter x)
https://twitter.com/#!/mirellehalen

Morning light

Nu ska jag upp och äta frukost :)!

 


EUPHORIA / LYCKOTILLSTÅND

I'm feeling great I'm feeling awesome and I can't wait for Baku because Loreen won!!!!!♥♥


Fyfan vad nervös jag var när rösterna från Europa och Sveriges röster skulle dels ut, både jag och Fredrik hade panik! Men herregud vad glad Jag blev när Loreen vann! Har aldrig varit så insatt i Mello som iår och aldrig röstat och allt är tack vare Lorren!! Jag rösta 3ggr :D!
HON ÄR GRYM & LÅTEN ÄR BÄST!


Mello

Sitter just nu i min soffa ich kollar på Mello med Fredrik, vi båda ÄLSKAR LORREN!!!!!!!!!!! Jag har röstat två gånger :)


PANK

Hoho!
Är just nu skit förbannad på mig själv, för nu när jag kolla på mitt konto så har jg 14kr. Har gjort av med 500kr på 10 dagar. Visst jag får 1050 i studiebidrag men tog ut 500kr som jag lägger undan. Men seriöst 500kr på en månad, helvete! Nu är jag pank ända till i slutet av mars! Det suger!!!! Igår köpte vi mat för 530 kr, ångrar lite det nu!!! Fan vad förbannad jag är!!!

Slappo

Jag sitter just nu i en skit skön soffa hos Amelia, har fina Felicia brevid mig också. Vi tre sitter som döda sälar i soffan Och har ätit masar. Vi är bara inne på andra avsnittet av första säsongen av DH. Vi börja rätt sent men vi ska kolla så länge vi orkar =D


The Closet

Whats zup?
Jag har precis blivit klar med tidnings uppgiften, så skönt! Nu är en stor grej borta från "att göra listan". Jag packar lite i tressen tid just nu, bussen får om en litet tag och jag måste packa eftersom jag ska sova borta ikväll. Jag hinner inte skriva mer, kanske mobil bloggar senare ikväll. Annars hörs vi i morgon.
Blev rätt nöj med resulttet, vi skulle göra en framsida och ett upppslag. Är inte helt klar än, jag valde att göra en modetidning som ni ser hoppas jag :)

Fredags arbete

Hejsan hoppsan!

För tillfället sitter jag i skolan och jobbar. Det går faktiskt bra. Mötet med min lärare gick bättre än jag trodde det skulle gå. Sen hade jag ett litet skype möte med en annan lärare som inte är här på fredagar. Jag håller på med två uppgifter samtidigt. Gör ett tidnings cover och sen ska jag skriva mitt tal till projektarbete redovisningen. Sitter för mig själv i ett glas rum vi har på skolan. Medan några andra i min klass sitter utanför. Känner mig lite outcast, men får saker gjort och det är det som är meningen.


Idag är det ju då fredag och jag kan inte vara mer glad över det. Är helt utmattad, det är jobbigt att tvinga sig själv till saker. Måsta tvinga mig själv till att prestera i den nivån som jag ligger på i egentligen. Det är jobbigt att tvinga sig att hålla munnen och så man inte säger fel saker till personer som man bara vill skrika lite på. Det är väldigt luddigt i min hjärna. Men i kväll ska jag ha en myskväll med två kompisar. Vi ska laga mat och ha Desperate Housewives maraton. Så jag åter kommer senare, ska ändå dra mig från skolan om ett litet tag.


dagens höjdpunkt

jag kn inte sluta garva, fyfan vad rolig !!!!!

känslan

Är just nu rätt död, skypar med Louice, vi båda är död. Skulle kunna somna just nu. Min känsla som jag känner just nu är ilska och sorg. kn inte släppa tt en av mina närmst vännar har svikit mig mer än någon annan kommer kunna göra. Sen ska jag ha ett möte med av mina lärare i morgon som kommer gå förgäves. Så åker in i onödan känns de redan som. Vet inte vad jag ska göra i båda situation. Kan tyvärr inte gå in här djupare på bloggen om detta för vill inte hänga ut någon.
Nä nu ger jag mig för idag, ska forstätta prata med Louice och länga tills i morgon lite. För då får jag äta min Müsli :)

Mums

Hejsan !

Kom hem för en timma sen. Fick skjuts av en kille i min klass. Tack och lov, hade aldrig gått till bussen på ett bra tag i detta väder.

Men tills nu har jag hunnit ta en lång varm dusch och gjort mig lite mellan mål. Ska sätta mig och plugga medan jag smaskar i men yoghurt med asgod müsli :))


Tappa andan

Glömde berätta!! Idag när jag gick på bussen så var busschauffören så lik Gerard Butler, så jag tvungen att backa och låssas att jag tappa något. Jag trodde verkligen det var han. Mitt hjärta stannade i några sekunder!!!
I love him, han är så mumsig !!!


Today on me

Detta hade jag på mig idag , älskar mina skor!! Dom väger inget och är jätte enkla att gå i. Byxorna är super sköna. Brukar ha jeans på mig jämt . Men hitta dom där svarta byxorna för under hundralappen på cubus tror jag.


look again

A smile doesn't tell the truth, but a tear do

Black


Backup

När man inte har någon låt som man vill lyssna på så blir det MJ! Har flera olika spellistor på min mobil. Har en spellista som är bara består av MJ låtar. Han är alltid min backup om inget annat behagar mina öron :)

Sitter just nu på bussen på väg till skolan och MJ spelas på högvolym i mina öron, det är fint.
Har på mig ett par klackskor idag, får be någon ta kort på min på outfit ;)


Pladask

Råka hamna i sängen ned flit. Är död!! Är skit trött. Kolla ju DH förut!
Är så glad att det har börjat igen och att i morgon börjar Grey's också!! Mitt liv är som det ska vara nu! Couger Town saknas lite ;)

Men ska sova nu, Bye Bye!


take a look

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


my day

Jag brukar aldrig göra hårda redigeringar men denna gång blev det så :)

ligger nära hjärtat

Kent ligger varmt om hjärtat. Dom har spelats på replay många gånger i en tung tid i mitt rum. Jag kunde stänga dörren till mitt rum och lägga mig på min säng och bara lyssna på låtarna om och om igen. Så dom lyssnar jag ju då och då.

 

Just nu väntar jag på att Line ska skicka bilder från behindethescenes från våran fotografering vi hade idag. Hon fota mig. Hoppas det blev något bra. Har rätt dålig självförtroende. Vem som helst får inte fota mig. Så hon borde känna sig hedrad ;D

Ska fixa lite bilder från dagen som jag tog med min kamera.


Happy girl

Är så glad ! Ikväll börjar desperate housewives igen. Och det är sista del av sista säsongen ever. Det är sorgligt så jag får ångest. Men det är därför Gud uppfan boxar ;)

Nu måste jag kliva upp ur sängen och fixa mig.


Love

Är så KÄR i min tatuering, kan fortfarande inte sluta glo på den. Den är om två dagar en vecka gammal. Den mår bra, läker fint. Den har börjat kli som in i helvete. Men här kliar vi inte tillbaka ;)


Längtar

Längtar tills det blir vår ich sommar då man kan klä ser lite mer varierande än nu när det är kallt.

Längtar tills det börjar bli över 10+ ute !

Här är två outfits jag fick i hop nu ,

Första min jeansväst med min svarta byxdress och den andra en av mina klänningar och min jeansväst. Är kär i den där jeansvästen. Det var min mormors gamla skjorta men jag fick den och gjorde om den till en väst. Satte ditt nittar också här om dagen. Tog sönder mitt nittbälte som redan var halvt paj!! :)


jahopp

Får ta tag i bloggandet, men lyckas aldrig få en sån design som jag vill ha. Det suger !

Resultat


RSS 2.0